Försenat för rymdfärjan och Columbus


NASA har skjutit upp rymdfärjan Atlantis uppskjutning till fredag kväll klockan 22.09 svensk tid. Det rapporterar TT under den missvisande rubriken ‘Nasa ställde in rymdresa’ (Sydsvenskan t ex), men resten av artikeln ger en bra summering av vad resan till rymdstationen med nya forskningslabbet Columbus ombord. Det är sensorer till bränsletanken som inte funkar som de ska. Enligt NASA-tekniker så kan det röra sig om ett elektriskt fel (Spaceflight Now).

Bild: NASA
Rymdfärjan Atlantis står fortfarande på startplattan 39A på Kennedy Space Center. (Bild: NASA)

Dela

Information och länkar

Gå med och kommentera, hålla reda på det andra har att säga, eller länka från din blogg.


Andra inlägg

Skriv en kommentar

Berätta gärna vad du tycker. Viss HTML-kod är tillåten för formatering.

Läsarkommentarer

Var först med att kommentera